Om oss

2017 möttes Linnea och Magdalena och det var kärlek vid första affärsmötet. Det sa klick direkt och efter det visste vi att vi ville jobba ihop, säger Linnea. Magdalena började först med att hyra in sig i Linneas salong. Sedan växte det och tillslut tog vi beslutet att slå ihop oss och bli en enhet, säger Magdalena. Sedan 2018 har de varit ett gemensamt Aktiebolag och idag är dem en av Varbergs största skönhetssalonger.

Linnea Tamnes
Grundare/ägare

Jag heter Linnea, är mamma till tre barn och gift. 
Min gymnasiala inriktning var entreprenörskap då jag inom mig visste vad jag ville göra och det var att driva ett företag. Med en bakgrund som säljare kände jag att jag ville skapa mig något eget så 2015 gick jag min nagelutbildning och det kändes så rätt, att jag hade hittat hem. Det byggdes sedan på med fransutbildning och sedan har mina utbildningar bara växt. Det jag älskar med arbetet är det sociala och det kreativa. Man gör människor glada och man känner en härlig gemenskap på salongen och man bygger starka relationer med sina kunder.

Jag tävlar även i fransar vilket är en utmaning i sig själv och fördelen är att man blir bättre på det arbete man gör och att man utvecklas till det bättre.

Tävlingar:

2018 frans SM - 3:e placering klassisk fransförlängning

2019 frans SM - pris för årets design 2019 volymfransar
                            3:e placering fantasy live tävling (team)

Jag vill kunna inspirera andra med mitt entreprenörsskap, att man ska våga satsa på sig själv och våga vara sin egen. Man kan starta i en liten skala för att skapa en plattform att bygga vidare på.

Magdalena Andersson
Ägare

Med en gymnasial utbildning inom spa och fitness har jag länge vetat att det är möten med människor som spelar stor roll för mig. Jag har en bakgrund som reseledare och flygvärdinna och har lång erfarenhet av spa och massage från kusthotellet i Varberg.

Att jobba i denna branschen ger mig glädje varje dag då jag får socialisera med alla våra fantastiska kunder. Jag har byggt på mina utbildningar och senast var det inom fransar, det ger mig vingar att utveckla min kreativa ådra. Och att sedan få kombinera det med att få hjälpa folk med deras muskler och hudbesvär genom massage och ansiktsbehandlingar. Det ligger mig också varmt om hjärtat att människor får rätt hjälp med val av produkter för deras hy och välmående. Jag är därför väldigt passionerad över vår butik med våra ekologiska hud och kroppsprodukter samt vår makeup. 

TÄVLINGAR

2019 - frans Sm frantasy live 3:e placering (team)

Sandra Johansson

Mitt namn är Sandra, jag är 27 år gammal. Jag bor i Varberg tillsammans med min hund Tequila. Jag är en positiv och pratglad tjej som älskar att jobba med naglar. Har varit utbildad nagelterapeut sedan hösten 2017 och jobbat med det sedan dess.

Jag har en bakrund inom restaurang och nattklubb. Serviceyrket ligger mig varmt om hjärtat och jag har god hand om människor.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.